Ønsker du at styrke din virksomheds grønne profil?

Har du ønsker til hvor meget økologi, du anvender, og vil du gerne have et overblik over, hvordan du køber ind i dag?

Drivhus med planter

Så står vi klar til at hjælpe dig i SupplyPartner.

Som en del af vores system har du mulighed for at gøre dig både tilvalg og fravalg i forhold til bæredygtighed.

Du bestemmer nemlig, hvad der er vigtigt for dig i din strategi om bæredygtighed. 

Hvilke beregninger skal du lave? Hvad er dine etiske grundlag? Vi indgår et partnerskab, hvor dine ønsker er i fokus ift., hvad der betyder noget for dig. På vegne af dig, hjælper vi med at dokumentere dine beregninger, da vi knytter dine leverandører op på din bæredygtige strategi.

Transparens og målepunkter

Vi tilpasser begrebet bæredygtighed til dig, så det bliver muligt at måle på dine KPI’er ud fra din egen definition og ønsker omkring det. Har du f.eks. et mål, om hvor mange procent af dine indkøb, der skal være økologiske, så hjælper vi dig med at opsætte disse via dine leverandører. På den måde kan du nemt og hurtigt tracke indfrielsen af dine mål et sted. Du har desuden mulighed for at synliggøre denne funktion for dine ordregivere, så de kan følge med i din bæredygtighed.

Ansvarlig i sourcing proces

Det er vigtigt for os, at du indkøber på dine egne præmisser. Som eksperter inden for indkøb og supply chain mener vi, det er vigtigt at tage ansvaret overfor for vores kunder seriøst. Der er ingen tvivl om, at vores fødevareprocesser og forsyningskæder bør ændre sig, hvis vi skal undgå uoprettelig skade på planeten. Derfor tager vi et stort ansvar i vores sourcing proces og arbejder løbende på at følge med udviklingen i samfundet. Vi stiller muligheden til rådighed for dig, så du selv kan vælge.

Lokale løsninger

– du vælger, hvilke leverandører der er vigtige for dig. Og du kan få overblikket over de lokale løsninger.

Det er vigtigt for os også at samarbejde med lokale små og mellemstore virksomheder. Når du vælger lokalt, tager du også et hensyn til bæredygtighed. Alle vores samarbejder, uanset størrelsen på virksomheden, bygger på tillid og transparens. Du kan se en oversigt over de lokale løsninger i løsningen.

Økologi og madspild

Madspild er et stort problem i Danmark, og hver dag forekommer der enorme mængder af madspild. Som konsulenter inden for indkøb og supply chain af mad, mener vi derfor også, at vi bør tage et stort ansvar i kampen mod madspild, da det er en stor belastning både af miljøet, men også økonomisk. Ligeledes støtter vi op om økologi, for at tage hensyn til miljøet. Vi sikrer transparens ved, at du let kan skelne mellem økologiske og ikke-økologiske varer og hurtigt kan danne dig et overblik over andelen af økologi i dine indkøb.