Opnå overblik og spar tid på dine indkøbsprocesser

Vi er på en mission om at gøre dine indkøb og supply chain nemmere at håndtere. Vi tilbyder et transparent samarbejde, hvor du kan samle det hele ét sted, og hvor du trygt kan overlade administration og forhandling med dine leverandører til vores team af kompetente specialister.

Ét samlet system

Vi tilbyder et system, hvor alle dine indkøbsaftaler er samlet ét sted, så du opnår overblik og sparer tid på dine indkøbsprocesser.

Du bestemmer selv præferencer for dine indkøb, såsom bæredygtighed, lokalt, økologi samt hvilke leverandører, du ønsker at samarbejder med. Vi forhandler herefter priser og aftaler med dine leverandører, så du kun skal fokusere på din virksomhed og dine kunder. Du har naturligvis stadig mulighed for at fortsætte relationen med dine leverandører.

Du er vigtig for os, og derfor tilpasser vi samarbejdet til dig og dine behov. Vores team står til rådighed for at rådgive dig og for at sikre, at du får de bedste aftaler, der passer til dig.

SupplyPartner kan integreres med ERP-systemer og matching. Som en del af vores service opdaterer og drifter vi løbende systemet.

Helt konkret tilbyder SupplyPartner:

Group
Indkøbsaftaler i én løsning
Group
Pris-overblik på alle råvarer
Group
Få flere muligheder for bæredygtigt indkøb
Group
Spar tid på administration
Group
Frihed til at vælge dine råvarer
Group
Fortsæt din relation med leverandøren
Group
Køb råvarer til markedsværdi
Group
Du får en top tunet indkøbsafdeling til din rådighed, der fokuserer på dine behov

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os.

Strategiforløb

Synes du, din indkøb og supply chain strategi kan virke uoverskuelig? Er du i tvivl, om hvad der er den rette strategi for dig?

Udover at vi tilbyder et samlet indkøbssystem til alle dine aftaler, kan vi også tilbyde rådgivning og målrettede forløb for dig, der ønsker lidt hjælp på vejen. Vi tilbyder et målrettet strategiforløb, hvor vi fokuserer på forbedringsmuligheder af de eksisterende områder samt potentielle besparelser ved implementering af den foreslåede strategi.

Strategiforløbet varer typisk 2-6 uger bestående af 10-50 timer.

Her fokuserer vi på følgende områder

 • Data
 • Strategisk match
 • Værktøjer/It/governance
 • CSR/sustainability
 • Målepunkter
 • Kvalitet
 • Kompleksitet
 • Kontrakter

Forhandling og udbud

Ønsker du uvildig rådgivning og assistance inden for indkøbsoptimering? Så stiller vi gerne op som din eksterne kontraktforhandler.

Uanset om det er en forhandling eller genforhandling, bistår vi dig gerne i alle dele af processen.

Typisk vil det omfatte:

 • Markedsanalyse
 • Benchmarking
 • Udbudsforhandling

 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med forhandling?